Еластична марама Boba Wrap - Bebe Sling


Еластична марама Boba Wrap

Основен начин на врзување

Доење

 

ОДЛИЧНИ ТУТОРИЈАЛИ !

Новороденче

Новороденче

Како да ги наместите ноџињата во М-положба

Доење хоризонтална положба

Носење бочно, на колк

За тежина над 9 кг

 

 

 

16/11/2009 17:42