Веселата дружина - Bebe Sling


Веселата дружина

Сите играчки се изработени рачно, со многу љубов и внимание

Од 100% памучен конец, полнети се со силиконски снегулки 

Може да се перат и во машина, до 30 степенина, на слаба центрифуга.

 

30/04/2015 13:20