Дрвени играчки Лого Едуко - Bebe Sling


Дрвени играчки Лого Едуко

Сложувалки, 320 д.

Убави за гледање, интересни за игра - учењето и забавата одат заедно:  го стимулира  развојот на моториката, логичко размислување и концентрација, распознавање на форми и бои, погодни за игри во група и развој на социјални вештини.

 

 

Букви, 170 д. (секоја 8ма е гратис)

Едукативни, декоративни букви за игра и учење. Секоја буква е со фигура која е асоцијација на самата буква.

03/01/2014 14:58