Handmade - Bebe Sling


BebeSling.mk

Од памучни материјали, убави дезени и бои
направени со многу љубов од Handmade облека за деца

Меки дуксери и ветровки со 2 лица, шарена и еднобојна
Цена 690 д.

Тиролки со апликации или без 500-600 д.25/01/2012 17:36

BebeSling.mk

За посебен изглед на вашето бебе и дете, рачно плетени работи направени со многу љубов и внимание
од волница или памучен конец

рачнo плетени/ хеклани капи и капи шал, траки за глава, џемперчиња, елечиња,калчинки...

Хеклани пачворк ќебенца
Димензија 86х110 цм: 1700 д.
Димензија 65х88 цм: 1200 д.


26/01/2010 17:31

BebeSling.mk

Помош при доењето и носење на бебето (babywearing)
Украс за мајката, занимација за бебето

Гердани со дрвени топчиња охеклани со 100% памучен конец
Безбедни вашето бебе да ги допира, игра и гризе

Во комплет со мала торбичка од лен

Цена: 400 ден.

Handmade, Македонија

26/02/2015 16:20

BebeSling.mk

Шиени пачворк прекривки, димензија 75х90 цм
Секое е различно и единствено!

Handmade, Македонија
Цена: 600 д.

Убави на изглед, многу практични, може да се користат како прекривка за во количка, за дома, во кола, како подлога за пресоблекување и играње
Се пере во машина, до 40 степени

22/05/2017 17:45