Играчки - Bebe Sling


BebeSling.mk

Рачно изработени меки тропки направени од 100% памучен конец, полнети со силиконски снегулки.
Формата е лесна за фаќање и држење со малите рачиња

Изработени рачно, во Македонија
Може да се перат и во машина

Цена: 350 ден.

13/07/2016 14:29

BebeSling.mk

Меки хеклани играчки, од 100% памучен конец, полнети со силиконски снегулки (антиалерген)

Верно другарче на вашето дете

Изработени рачно, во Македонија
Може да се перат и во машина

Цена: 400 ден.

30/04/2015 13:20

BebeSling.mk

Дрвени играчки инспирирани од детската фантазија:
- Детски сложувалки, 320 д.
- Букви со фигура која е асоцијација на самата буква, 170 д.

Рачно изработени од природно дрво (бука) и боени со еко бои, безбедни за детето
Направени се од Дрвено катче Лого Едуко, Македонија

Прекрасен подарок за секое дете!

03/01/2014 14:58

BebeSling.mk

Шарени шушкави крпчиња за играње

за малите рачиња кои сакаат да откриваат нови работи :) и ставаат во уста се’ што ќе најдат

го насочува вниманието, ја развива моториката

Цена: 200 ден.

21/01/2014 12:44

BebeSling.mk

Перничиња за играње и гушкање
од памучни материјали, полнети со силиконски снегулки

Рачно цртани со текстилни бои
Направени од Фабрика 13, Македонија

Цена: 450-500 д.

25/07/2017 12:42

BebeSling.mk

Рачно изработени играчки од дрво и нетоксични бои, без употреба на вештачки лакови за дрво, премачкани со чисто ленено масло.

Колекција на омилени животни за влечење и играње на под, превозни средства и паметни форми:)
Дрвени глодалки за бебиња

Произведени во Македонија, од Play Wood Toys

04/07/2017 12:55