Меки ергономски носилки - Bebe Sling


BebeSling.mk

Boba 4G е мека ергономска носилка што значи обезбедува правилна, оптимална положба на бебето/детето.
Може да се користи од раѓање (3,2 кг) па до 20 кг тежина. Има перниче кое се монтира внатре и користи кога бебето е мало.
Положби на носење: Напред и позади на грб
Сигурна и посебно удобна, лесна за користење и секогаш при рака кога ќе ви затреба

Повеќе пати наградувана!
Марка: Boba, Inc./ САД
Возраст: 0-4 год. (од 3,2 кг - 20 кг)

Цена: 7900 д.

06/03/2014 23:53

BebeSling.mk

ISARA е ергономска носилка со подесив панел кој овозможува таа да се користи од 1 месец до 4 години (4 кг - 20 кг).
Панелот се подесува во висина и ширина и секогаш овозможува оптимална положба на детето во неа.
Нема потреба од уметок или перниче.

Направена од 100% органски памук, GOTS цертифициран

Положби на носење: Напред, бочно и на грб

Произведена во ЕУ
Прогласена за Gold Winner at 2017 European Product Design Awards

Цена: 7700 ден.

19/05/2017 22:43