Марами за носење - Bebe Sling


BebeSling.mk

Слинг марама со алки марка Little Frog, Полска

Практична и едноставна за употреба, одлична за ситуации кога треба брзо да го наместите бебето.
За носење од новороденче па понатака, се’додека има потреба
Овозможува идеална положба на бебето
Положби на носење: напред, на страна и на грб

Величина: Универзална, должина 2 м
Квалитетен памук по Eco-Tex Standard 100, прекрасни бои и дезени

Цена: 3200 д.

10/06/2013 08:33

BebeSling.mk

Boba Wrap е еластична марама, идеална за новороденче - толку мека и пријатна што ќе сакате да го носите бебето цел ден !

Повеќе пати наградувана

Марка: Boba Inc./ САД
Возраст: 0-18 мес. (од 2,5 кг - 15 кг)
Една величина, одговара на секого

Еднобојни: 3200 ден.
Дезенирани: 3400 ден.
Органски памук: 3600 ден.

21/10/2009 14:18