Ова-Она - Bebe Sling


BebeSling.mk

Уникатни и многу практични торбички за на половина, секогаш ќе ви бидат при рака телефонот, паричникот и сл.
Цена: 600 д.

Ранчиња без постава 350 д.
Тоте торби, без постава, цртани рачно со текстилни бои: 500 д.

Направени од Фабрика 13, Македонија

27/03/2018 14:25

BebeSling.mk

Марами прекривки за дискретно доење во јавност
за да може да го доите своето дете секогаш кога треба, без разлика каде сте

Handmade
Од памучни материјали, убави дезени

Одличен подарок за секоја мајка што дои!

Цена: 500 ден.

09/07/2014 12:53

BebeSling.mk

Шарена, весела колекција на ранчиња за деца возраст до 6 години
Направени од Фабрика 13, Македонија

Со апликации и рачно цртани со текстилни бои
Се перат и во машина!

Цена: 590 ден.

01/03/2016 23:49

BebeSling.mk

Ранчиња за возрасни, од памучен или ленен материјал
Направени од Фабрика 13 (Македонија)

Димензии 40х35 цм, со постава и апликации
Цена: 690 ден.

Димензии: 34х31 цм, без постава, без апликации
Цена: 350 ден.

23/06/2017 18:00

BebeSling.mk

Димензии: 40 см висина, 35 см ширина
Рачките се широки 2.5 см, долги 65 см

Од внатрешната страна, на поставата, имаат по два отворени џебови
Може да се перат и во машина на 30 степени

Направени од Фабрика 13, Македонија
Цена: 850 ден.

17/08/2016 16:25

BebeSling.mk

Бебешки чизмички и ракавички
од природно овчо крзно
Направени во Македонија

Величини: 16/17 (0-3м), 18/19 (3-6 м), 20/21 (6-12 м), 22/23 (1-1,5 г)

Чизмички: 600 ден.
Ракавички: 400 ден.

15/11/2017 15:26

BebeSling.mk

Јакничка прекривка која се носи врз носилката/марамата и го топли бебето додека сте надвор.
Одговара на повеќето ергономски носилки и марами, а може да се користи и за количка.

Направена во Македонија, од Handmade облека за деца

Цена: 750 ден.

25/12/2017 15:05